Komende maanden vieren we een aantal feestjes!

Zaterdag 15 juli is de laatste CoderDojo voor de zomervakantie (die dan eigenlijk al een week aan de gang is). Zaterdag 5 augustus slaan we over omdat dan heel veel deelnemers op zomervakantie zijn. Zaterdag 19 augustus is dan de eerste CoderDojo na de grote vakantie en dat wordt dan meteen de 100e editie van de CoderDojo in Leiden! Om dit te vieren verdelen we deze editie over 3 dagen: naast 19 augustus ook 2 en 16 september.

Dit jaar is het bovendien 10 jaar geleden dat er een CoderDojo in Nederland georganiseerd werd en in december is het precies 10 jaar geleden dat de eerste CoderDojo in Leiden gehouden werd. Ook dat moet natuurlijk gevierd worden! Wie jarig is trakteert…

Heb je ideeën voor deze feestedities (zowel onze 100e editie als onze 10e verjaardag)? Wil je dat een bepaald onderwerp weer eens behandeld wordt, heb je een onderwerp dat we nog nooit behandeld hebben, wil je alles weten van de mentoren, heb je een vraag over programmeren die je nog nooit gesteld hebt? Stuur al je ideeën, vragen en meer naar contact@coderdojo-leiden.nl.