Details
Date:

november 17

Time:

11:30 - 14:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-leiden-54-leren-hacken-52181695857
Organizer

CoderDojo Leiden

Website: https://www.eventbrite.nl/o/coderdojo-leiden-5495554471
Venue

BplusC

Nieuwstraat 4, 2312 KB Leiden

Leiden, NL, 2312 KB

Let op: deze keer begin de CoderDojo twee uur eerder, dus om 11:30


Om te voorkomen dat je website wordt gehackt, moet je zelf leren te denken als een hacker! Dat is precies wat we gaan doen tijdens deze CoderDojo.
Na een paar korte presentaties over hacking, privacy en social engineering ga je praktisch aan de slag. De opdrachten bestaan o.a. uit het hacken van websites en het ontcijferen van geheime boodschappen. Uiteraard wordt ook verteld wat een hacker wel en niet mag doen en wat ‘ethisch hacken’ is. Iedereen kan hacken leren; er is geen voorkennis vereist en deelname is zoals elke CoderDojo gratis.


Ook als je iets anders wilt doen dan ben je uiteraard van harte welkom. Alles mag, als het maar te maken heeft met programmeren. Waar wil je meer van weten? Waar was je geëindigd en wil je graag mee verder? Denk aan Scratch, mBot, Micro:bit, Minetest, Python, HTML, JavaScript, CodeCombat, of iets anders leuks. Of je nu voor het eerst komt of een graadje moeilijker wilt, kom gewoon langs en maak plezier!


Meer informatie: https://coderdojo-leiden.nl/blog/edities/coderdojo-leiden-54-leren-hacken-17-november-2018/


⚠ LET OP: Toegang tot dit evenement is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van registratie is ontvangen. Deze bevestiging dien je ook te kunnen overhandigen op de dag zelf (dmv een printje, of direct vanaf je telefoon).
Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is), maar kom nooit zomaar langs. Dit ter voorkoming van teleurstellingen of een overvolle zaal.