Details
Date:

december 15

Time:

13:30 - 16:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-leiden-55-the-best-of-2018-53212038640
Organizer

CoderDojo Leiden

Website: https://www.eventbrite.nl/o/coderdojo-leiden-5495554471
Venue

BplusC

Nieuwstraat 4, 2312 KB Leiden

Leiden, NL, 2312 KB

Wat een fantastisch jaar was het weer! Een nieuwe versie van Scratch leren kennen, in JavaScript een 3D game gemaakt, de Micro:bit mogen onderzoeken en gebruiken, geleerd om een android app te maken, en als klap op de vuurpijl zelfs leren hacken!


Deze laatste dojo van 2018 draait het om dat plezier nogmaals beleven. Geen nieuw onderwerp of nieuwe opdrachten dus dit keer. Wat vond jij het leukst? Wat wil je nog een keer doen? Of, waar wil je meer verder, samen met je dojo-genootjes?


Ook als je iets anders wilt doen dan ben je uiteraard van harte welkom. Alles mag, als het maar te maken heeft met programmeren. Waar wil je meer van weten? Waar was je geëindigd en wil je graag mee verder? Denk aan Scratch, mBot, Micro:bit, Minetest, Python, HTML, JavaScript, CodeCombat, of iets anders leuks. Of je nu voor het eerst komt of een graadje moeilijker wilt, kom gewoon langs en maak plezier!


Meer informatie: https://coderdojo-leiden.nl/blog/edities/coderdojo-leiden-55-the-best-of-15-december-2018/


⚠ LET OP: Toegang tot dit evenement is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van registratie is ontvangen. Deze bevestiging dien je ook te kunnen overhandigen op de dag zelf (dmv een printje, of direct vanaf je telefoon).


Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is), maar kom nooit zomaar langs. Dit ter voorkoming van teleurstellingen of een overvolle zaal.