Details
Date:

juli 18

Time:

13:30 - 16:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-leiden-69-open-dojo-113335246774
Organizer

CoderDojo Leiden

Website: https://www.eventbrite.nl/o/coderdojo-leiden-5495554471
Venue

BplusC

Nieuwstraat 4, 2312 KB Leiden

Leiden, NL, 2312 KB

De eerste CoderDojo in Corona-tijd wordt een Open Dojo.

Het is zover, we mogen weer een echte CoderDojo verzorgen! Lang hebben we moeten wachten, maar met een speciaal protocol wat de BplusC heeft goedgekeurd kunnen we weer veilig verder.

De eerste CoderDojo in Coronatijd wordt een Open Dojo. Dat betekent dat jullie zelf iets mogen kiezen uit alles dat we te bieden hebben. Bijvoorbeeld een leuke game maken in Scratch of je Python- en JavaScript skills verbeteren met CodeCombat. Er is deze dag voor ieder wat wils; uiteraard mag je ook aan je eigen hobby project werken!

Uit hygiene-overwegingen lenen we geen hardware uit. Micro:bits en MBots zijn dus niet te leen. Leenlaptops doen we wel, en zullen voor en na gebruik schoongemaakt worden. Lees voor het bestellen eerst alle voorwaarden en beperkingen door op https://coderdojo-leiden.nl/corona. Ticket-verkoop start op di 14 juli, om 18:00u.

Voor deze workshops is geen voorkennis vereist en deelname is zoals elke CoderDojo gratis.

⚠ LET OP: Toegang tot dit evenement is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van registratie is ontvangen. Deze bevestiging dien je ook te kunnen overhandigen op de dag zelf (dmv een printje, of direct vanaf je telefoon).Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is), maar kom nooit zomaar langs. Dit ter voorkoming van teleurstellingen of een overvolle zaal.